|
|
Lån  


 
Her er en række gode råd hvis du skal ud at leje et lokale eller bolig.

Betal ikke forud
Betal aldrig kontante beløb efter en fremvisning af et lokale, og forfør ikke penge. Vent til du har fået en lejekontrakt i hånden. Der er før sket at en person der ikke ejede lokaler har snyd lejere. Det er også sket at en udlejer har udlejer har skrevet kontrakt med mange forskellige på det samme lokale, og så er stukket af med alle udskudende. Så vær meget opmærksom før du betaler dit indskud. Check udlejer nøje.

Noter mangler og fejl
Sørg for at mangler og fejl bliver registreret og ført ind i evt. kontrakt, ellers kommet du til at sidde med regningen for at udbedre manglerne, når du opsiger lejemålet. Tag gerne billeder, og få evt. udlejer til at underskrive at det er sådan det ser ud ved overtagelse.

Undersøg grundigt
Check lokalet på forskellige tidspunkter for at sikre dig at der ikke sker ting, som kan være til gene for dig. Det er f.eks. ikke hensigtsmæssigt at der er meget larm, hvis du skal bruge lokalet til vigtige samtaler.Information på sider:

Hotel - Gode råd til udlejere - Boligsøgning - Kursuslokaler - Lokaleudlejning - Camping - Gode råd om lokaleudlejning - Du er her: Lokaleudlejning - Lokaleudlejning -